Mycket har hänt.

Var ett tag sen det hände nåt här, så tänkte att det kanske var dags...

Lite har ju hänt sen senast. Tentan är gjort och rättad...Tro det eller ej, klarade mig med 2,5 poäng. Överlycklig!! Kändes så skönt att inte behöva göra en omtenta innan jul och nu under juridiken.

Resan till Luleå är oxå gjord. Var en hit! Fredagen var jag och hälsade på Alice för att umgås med henne, leka med Edgar och se på lilla Vidar. Mycket trevligt. Edgar hade mycket att visa och kul att han fortfarande kommer ihåg mig även fast han inte ser mig så mycket. Efter det hängde jag hos Anna, kolla film och prata skit :D Vidare till Oleary's för att hjälpa Katta och tjejerna stänga..eller ja, satt mest och titta på dom när dom sprang runt ;)
Lördagen började jag och Katta på stan, hittade väl inget, hade inte råd med något heller..haha, livet som student är inte alltid lätt :D Katta, jag och Johan ät tacos till middag sen satte festen igång. Cleo - utgång. Där träffade jag Patrick oxå :D Lite folk ute, men mycket trevlig kväll. Söndag blev det film och bakispizza från Palma, så gudomligt god pizza! Måndag bar det tillbaka till Umeå....Helgen finns även i bilder på: http://emcat.pixbox.se

Annat nytt då?
Letar ny lägenhet, hyr i andra hand nu och nu är det dags att flytta. Tjejen jag hyr av får inte hyra ut den i andra hand längre...Men men, har ju kollat på lägenheter ett tag, men är ju bara jobbigt när man nu inte har något val. Hoh, ser verkligen inte fram emot att börja packa, man tror inte att man har så mycket saker...men fan vad fel man har...Mycket skitsaker...kanske skulle passa på att rensa lite..

Har fått en ny medlem i familjen oxå, lilla Doriz, eller Dorran som hon kallas :D Sara och Christer har köpt hund..Såå söt, Christer var förbi här hemma hos mig påvägen upp från Stockholm där han vart och hämtat henne..Måste säga att jag har liiite hemlängtan nu, var så längesen jag var hemma och jag saknar Hugo..Men julen är här snart så det är inte lång väntan kvar...Julen blir att vara hemma, sen blir det nyår i Luleå..Festen är redan planerad, blir en favorit i repris hos Patrick :D weeiii!!

Nää, nu ska jag ner i tvättis och hämta tvätten som är i torkrummet!

**

Kvällen innan.

Haha, hittills har jag skrivit tre inlägg på den här bloggen och alla har handlat min tenta som ska göras bort i morron! Kanske ganska tydligt att det inte händer så mycket annat i mitt liv just nu...är det tragiskt or what!!??
Har iaf haft en berg och dalbana idag mellan hopp och förtvivlan. Tror mycket väl att detta kan vara första tentan jag kuggar på. För mycket att lära sig på för kort tid, men jag hoppas ännu att frågorna kan vara till min fördel...Hoppet är väl det sista som lämnar människan, eller hur är det man säger?

Just nu vill jag vara åka upp till Luleå, ska bli så skönt att komma iväg några dagar, det är vi värda, eller hur Edit (0Madde) ;) Ja, jag å Madde hade lite å göra här en dag å pratade smeknamn, hon är omdöpt till HD Edit och jag heter tydligen numera AD Asta :D Vi vet inte ännu om namnen kommer slå stort i våran vänskapskrets, vi får väl se hur många som snappar upp det..hahahahah...

Nä, helt allvarligt, borde nu kolla det sista i böckerna som jag skulle kolla, slå igen dom å sen gå å lägga mig!
Önska mig lycka till nu..

**


Hoh.

Detta tentapluggande tär på en. Haha, jag är en vek jävel :P Suttit hela dagen på skolan och känns inte som jag kommer nånstans, eller ja, känns som att jag går bakåt faktiskt. Jag vet inte, ska väl försöka få lite mer gjort ikväll och sen är det ju morgondagen kvar, sen får vi väl se hur det går. Jag hoppas på att tentan bara tar upp det som jag möjligtvis kan lite av :D

Skulle behöva laga lite mat oxå, men fastnade här i soffan framför tvn, lite trött i huvudet. Ikväll ska jag komma i säng tidigt..hmm, jag säger alltid det med lyckas sällan!

Vill även gratta Patrick som fyller år idag :D Gammelgubben ;P Vi får fira när jag kommer till Luleå till helgen. För dit ska jag, Luleå alltså. Hade inte tänkt åka upp alls denna temin, men Katta är ju så dum å ska vara borta hela december så vill hinna träffa henne, å såklart alla andra kompisar där uppe :D  Inplanerad fest på lördag, å ja, kanske fredag oxå, beror på om jag å Anna pallar, eller ja, mest jag kanske ;) Annars film och mys :)

Nä, kanske ska göra nå vettigt nu.....

**

Lördagkväll.

Jaha, tänkte jag skulle testa detta bloggande som alla håller på med, kanske kan vara min grej? Eller kanske inte, tiden får utvisa :)

Sitter då här hemma själv denna lördagkväll, kanske låter väldigt tråkigt. Men nja, vara själv är ganska skönt ibland. Skulle behöva plugga, men råkade slå på "Sex and the city" nu och ja, skapa denna blogg..haha...Finns alltid nåt som är roligare! Men ska väl försöka läsa nåt innan jag slå på en film på datorn. Blir nog "Catch me if u can" eller "I am Sam".....eller vem vet, kanske båda :D

Hade halloween fest med programmet igår, riktigt trevligt. Jag med min dåliga fantasi la inte ner alltför många minuter på min outfit, men blev ändå nöjd :D 


                                                                                     


                                                                                   Jag var army girl :D
Ska väl komma upp lite bilder sen på pixen oxå, blev dock inte så många, men ett par :) Jag har som blivit dålig på det där med att knäppa kort på fester, jag ska bättra mig, LOVAR, kanske ;)

Aja, detta får bli mitt premiär inlägg, ska nog försöka läsa lite om täckningsbidrag, särintäkter osv i min väldigt roliga företagsekonomibok, intressant va?! ;)  Förstår att ni är sååå avis på mig just nu ;D

**

RSS 2.0