2007 blev 2008

Jag var verkligen inte så bra på att hålla denna blogg uppdaterad. Tänker inte lägga nåt försenat nyårslöfte om att jag ska bli bättre heller, nyårslöften bryter man ju bara..haha...Får helt enkelt hålla tummarna och hoppas ;)

2007 har hunnit bli 2008 sen jag var här sist. Sista perioden av året var okey. Slutet av november och början av december var en rätt tungt, kan nog beror på att man vart så slut efter hösten. Trivdes inte alls lika bra som jag normal gör här i Umeå. Därför var kom jullovet som en skön break. Bara umgås med familjen och vännerna. Inte anstränga sig mer än nödvändigt och där blickar talar sitt klara språk. Bara lite tråkigt att jag inte hann umgås mer med Anna och att jag inte ens hann träffa Katta :( Den lilla räkan gick ju och blev sjuk när hon kom hem från Thailand. Men vi uppdaterade varandra per tele iaf :)

Julen tillbringades hemma i Ötå. Soft som vanligt, kändes att det saknades några personer kring julbordet!! Fick ju till och med sitta i vuxenbordet i år..det är stort ;) haha
Nyår bar det iväg till Luleå. Åt middag hos Patrick, mycket gott. Lelle som kockade :D Åt lamm till varmrätt, lite skeptisk först, men det var gott :) Kvällen slutade på cleo med Johanna och Helena. Mycket folk och hade lite krångel med min jacka när det var dags att bege sig hemåt. Men som tur var så återfann vakten den till mig :D
Stannade lite längre i Luleå än vad jag hade tänkt mig, blev en vecka. Sov hos Henka hela tiden, mycket trevligt, var längesen vi hann umgås så mycket :)
Sammanfattning av Luleåresan - Skratt, trevligt sällskap, långa nätter...men jag har inte tänkt gifta mig ;P

Så, vad kan man nu förvänta sig av 2008?
Just nu vill jag bara ta mig förbi juridiktentan som vi har om en vecka.
Sen ska man nog kanske inte ha för höga förväntningar, man blir bara besviken då. Som jag skrev innan, men får helt enkel hålla tummarna och hoppas..Får väl göra det bästa för att detta år ska blir det bästa året hittills, man får väl inte allt på serverat på ett sliverfat ;)
Nåt att se fram emot iaf ----> Resan till San Francisco i sommar för att hälsa på syster och Jim!

**


RSS 2.0