Bla bla bla

Ledig idag, vilket alltså innebär långledigt. Är det inte underbart?! :D Verkar som om det ska vara bra väder i helgen oxå. Kanske man kan sitta ute i solen lite grann, inte för att jag får nån färg ändå..haha, men är iaf skönt :)

Åker upp till Ötå idag. Tänkte först stanna i Luleå, men det kändes inte som om det hände så mycket här. Och mamma är ensam hemma så jag kan ju umgås lite med henne! Sen ska vi nog bada bastu och savi hos Henka på lördag, kanske dricka en cider eller två och umgås lite. Och det är ju alltid trevligt!

Fortfarande väldigt mycket att tänka på. Egentligen helt onödiga saker. Men dom som känner mig vet ju hur jag är...hoh, man blir som less på sig själv ibland. haha. Åka eller inte åka? Just nu tror jag att jag skjuter på det..men vi får se..som sagt, onödiga saker egentligen, men ja..

Även pratat med VF om sommarjobb, dom skulle se över om de hade behov för det. Skulle ju vara nice, jag trivs där och visst ser det ju bra ut på CVn ;)

Nää, blir inte klokare av det här. Ska underhålla mig med tv eller nåt ett tag innan Anna kommer hem!

***

Alldeles alldeles underbart!

Helg, underbara helg :D
Solen börjar ta sig fram och det är riktigt varmt. Var ute och promenerad rätt sent igår och det var fortfarande typ 10 grader. Helt härligt!

Har massa funderingar och saker som jag tänkte skriva, men allt försvann som nu..haha..
Men praktiken går iaf bra,. Var i Porjus i veckan och kollade på ett Vattenkraftverk, var riktigt kul, var dock inte lika kul att stiga upp fem på morronen på grund av att vi skulle åka sex. Haha...

Aja, jag uppdaterar bättre en annan dag..ska hoppa in i duschen nu och sen fotboll med Katta!

***

Vad händer?

Varit lite dåligt med uppdatering här. Men känns fan inte som att man hinner med så mycket på veckorna. Jobb, laga mat, kanske förbi nån kompis, en prom, sen sova..haha..Är det såhär det ska se ut, har nog sagt det tidigare, men säger det igen!! Fast jag har iaf inte vart lika trött denna veckan som jag var första. Allt går fortfarande bara bra, har mycket att göra. Ett projekt om ledarskap på distans som jag påbörjat..ska börja göra intervjuer i veckan..Även börjat lite på utredningsuppgiften..känner mig lite stressad över att få ihop nåt bra om både och..men det lyckas nog..Har även ett annat projekt som de vill att jag ska göra, men vi får väl se om det finns tid över!

Sambon Ida är borta i helgen, så jag sover själv för första gången sen vi kom hit. Känns lite konstigt..men ni som känner mig vet ju att ajg tycker det är rätt skönt att vara själv oxå emellanåt. Var hemma igår och kollade lite serier och sånt..Lyssna på musik och funderade, kändes som jag inte hunnit stanna upp och fundera på flera veckor..har vart rätt skönt ändå..Men det jag undrar nu, har jag tappat hoppet? Nåväl, det kommer nog tillbaka! Bara såna funderingar som kommer fram när man egentligen är trött och borde sova...

Jaja, ska kanske förbi och hämta upp Kattas bil nu, sen till Henka och kolla om han fortfarande är bakis..

***

RSS 2.0