Finns det några jobb?

Något oväntat hände i veckan, fick ett mess från mitt förflutna. Ingen aning om varför faktiskt, för mig känns det ganska onödigt. Inte för att det spelar nån större roll för mig, jag har lämnat det bakom mig, även om jag då och då saknar vänskapen. Men vet att det aldrig kommer blomstra vänskap där nå mer, det har vissnat för längesen. Även om jag tror att denna person tror att det bara är att återuppta allt. Men det skulle krävas en del!

Annars vet jag inte om det hänt så mycket. Examen närmar sig med stormsteg, snart ska vi dra igång med C-uppsatsen. Dessa stormsteg framåt får mig att stressa som aldrig förr, stressa inombords alltså. Vart ska man hamna? Får jag något jobb? När får jag jobb? Vad ska jag göra medans? Vart ska jag bo medans? Finns hur många frågetecken som helst. Jag vet att det inte är någon idé och tänka på allt detta nu och att det kommer lösa sig när den dagen väl kommer. Men min hjärna vill inte riktigt fatta det. Stressen har fått mig att längta hem lite, där är problemen så långt borta och man kan bara vara! Samt att jag får vara med min underbara familj ;)

Och på tal om familj, bli nog en sväng upp till Luleå snart. Har inte bestämt mig ännu när, men ska upp nångång innan jul iaf. Förr eller senare, ska fundera på det där!

Ja, sökt tre jobb oxå. Har väl inge större förhoppningar, men känns ändå som bra träning att komma igång och söka lite lätt!

***

RSS 2.0