Lite nytt som händer

Fick massor gjort idag. Började med att träffa Maria på skolan för att kopiera delar av en bok som vi ska läsa till nästa vecka. Pratade med lärare som håller i seminariet i morron, ingen redovisning utan tvärgrupper med diskussion. Riktigt skönt, det gillar jag, gillar inte att stå där framme och prata. Men tror att man får ut mer av att diskutera på detta seminarie, tur att läraren höll med :D
Hem, kollade lite skidor på tv, fick in kläderna i garberoben som legat i väskan på golvet sen jag kom från Ötå. Sen fick jag ge mig iväg igen. Träffade Ocab, dom körde äntligen ut mina saker som blivit sanerade. Hyrt ett förråd som jag kan ha alla saker i till hösten! Skönt, så nu är jag helt klar med sakerna där ute. Behöver inte åka och värdera nåt mer eller nåt sånt. De enda jag har kvar att göra är att skriva ner de sista sakerna jag värderat och skicka det till min kontakt på försäkringsbolaget. Ljuset i tunneln börjar bli riktigt starkt nu :D
Sen var jag och lillebror på lite äventyr...Sen hem, städat, lagat mat och fixat. Inte en lugn stund alltså. Ida var oxå här, Grey's kväll hade vi även denna vecka, mys ;)

Jag och lillebror var och hälsade på kusin Eiliv igår. Var riktigt trevligt. Även fast vi alla bor så nära varandra nu hinner vi inte umgås. Alla är upptagna och det är svårt att få ihop nåt. Men igår blev det av :) Kanske hinner vi en till gång innan det är dags för mig att åka iväg på praktik.

Luleå i morron, blir där över helgen. Yes, jag hänger där en hel del nu..och mer blir det inom en månad. Kommer ju nästan bli luleåbo igen..men inte riktigt, blir ju Umeå till hösten igen :) Ska iaf gå ut på lördag tror jag. Jag och Ida ska även skriva kontrakt på lägenheten vi ska bo i under praktiken. Ska blir riktigt kul, och Ida har ju inte sett lägenheten ännu. Tror inte, eller hoppas inte, hon kommer bli besviken ;)

Nåväl, nu ska det ses lite serier...Snabb uppdatering blev det iaf ;)

***

Irritation

Ligger här i soffan och är lite småsur. Mest på Bredband2, har försökt ringa dom hur länge som helst för att höra lite om mitt abonnemang sagts upp automatiskt i och med branden. Ringt dom en gång innan, och då verkade allt okey. Men då fick jag ringa dom 03.00 på natten för att komma fram. Det är alltså här min irritation kommer in. Man hamnar i kö när man ringer till dom, och visst, det är ju lugnt, gör man ju när man ringer till de flesta kundtjänster. Men här får man inte veta om man gå framåt i kön och vet inte hur länge man får sitta. Än så länge har jag inte orkat sitta tillräckligt länge för att komma fram, går ju massa pengar oxå!! Varför jag försöker få tag på dem nu är för att kolla att det verkligen är uppsagt och om dom skickat ut nån faktura, har nämligen inte fått nån. Där kommer min andra irritation in, Posten på Ålidhem. Hoh, orkar inte ens gå in på det, men dom har iaf börjat skicka tillbaka posten till avsändaren. Så jag gjorde adressändring idag.. Tycker det är liite dåligt att dom bara börjar göra det utan att meddela.

Drömde jävligt skumt natten till idag oxå. Drömde att jag blev skjuten, fick ringa ambulans själv och den kom aldrig. Var riktigt skumt. Men men, tror den övergick i en lite mer positiv dröm sen.

Aja, annars har jag vart hemma i Ötå i helgen, var riktigt skönt. Räknade ut med Ida idag att det inte är många helger kvar till praktiken, helt sjukt. Och jag är nog bokad alla helger innan det oxå, det är inte vanligt. Nåväl, vi får väl se hur det blir. Nu till helgen är det iaf lugna puckar som gäller, iaf som det ser ut nu. Man kan ju hoppas på överraskningar, en speciellt ;)

Nu göra sig klar för sängen, ringa bredband2 igen och förhoppningsvis få sova sen!

***

Katarinas utmaning!


4 av mina favoritprogram på tv:
1 Grey's
2 Desp H
3 Lipstick jungel 
4 Gossip Girl 

4 saker som jag gjorde igår:
1 Tvättade 
2 Värderade klart mina saker i Holmsund
3 Åkte upp till Ötå
4 Pluggade

4 saker som jag längtar till:
1 Praktiken
2 Sommaren
3 Eiva kommer och hälsar på
4 Nästa Canada resa

4 Favorit restauranger:
1 Waldorf
2 O'learys
3 Hemma hos Katta eller mamma ;)
4 Garaget

4 Saker på min önskelista:
1 Få ett jobb
2 Att praktiken ska gå strålande
3 Hälsa 
4 Medalj i alpint i morron!

4 personer som jag utmanar:
1 Anna
2 Sandra
3 Angelica
4 Sussa

Såg även att jag fått en kommentar på förra inlägget, så kul att höra av dig igen H :) Försökte skriva ett svar i din blogg, men lyckades inte. Så jag skriver här istället :) Hoppas allt är bra med dig! :D

Tyckte det var dags..

...för en liten uppdatering :)

Varit på villovägar igen, kom hem från Luleå i morse. Ojoj vad trött jag är nu, steg upp 05:00. Slapp iaf bussen och åkte med P. Hann hem och lämna väskan, sen direkt till skolan. Kan säga att jag kanske inte bidrog med alltför mycket idag. Ska försöka vara lite mer fokuserad i morron ;)

Iaf haft en grymt skön helg. Klippte mig i torsdags, sjukt nöjd. Jannice är så duktig, synd bara att hon ska vara borta ett tag nu, jag får hålla ut! :D I fredags var jag på lunch med mina nya arbetskollegor på Vattenfall, skulle träffa min handledare men hon hade fått åka hem till sjukt barn eller nåt. Så träffade de två andra kvinnorna som jobbar på HR avdelningen. Vi diskuterade lite utredningsuppgift och det kan nog blir riktigt bra! Sen var mamma i stan oxå så fick umgås lite med henne :D Me love my mom. Fick en jättefin BillaBong tröja av den som de köpt i Canada :) Lördag var jag och kollade på en lägenhet till mig och Ida för praktiken. Den var fin, balkong, sol och havsutsikt. Tror vi kommer trivas där ;) Sen på kvällen var jag, Katta och Henka ute och åt. Sen en sväng på Invit för en drink och snacka..Lite fick jag ju spana oxå ;) Måste ju kolla vad som finns när jag ska befinna mig där i 5 månader. Söndag pluggade jag lite och sen kolla jag, Katta och Johan film. Hector har smygit och lagt sig med mig i sängen varje natt typ. Han är ju så söt, men var stark tills inatt, då fick han ligga kvar :)

Händer inte så mycket annars...bara tankar som snurrar..men men, dom försvinner snart :)

Tror jag ska gå och laga mat eller nåt nu...

***

RSS 2.0