Första veckan!

Snart har första veckan av praktiken gått. Riktigt kul, men shit vad slut i huvudet man är. Är inte van att ta in såhär mycket ny info under åtta timmar varje dag..haha..Man börjar inse hur chill studentlivet är ;) Båda har väl iofs sina fördelar :D

Veckan har bestått av möten, intro och sånt. Fått två nya små projekt att jobba med som jag tror kan vara rätt intressant..Ska nog försöka börja med det ena i morron om jag har tid. Har lite möten på eftermiddagen. Fan vad vuxen man känner sig. Springa på möten, eget skrivbord osv..haha ;D

Aja, i morron blir det väl bara chill, inte så mycket planer ännu. Lördag ska jag och Ida ha inflyttningsfest, lär ju somna efter en cider..haha...eller så sover jag ut på lördag morron...ska bli sköööönt..
Tror jag ska lägga mig nu, sista natten för denna veckan i stoora sängen...i morron är det Idas tur :(

***

Snart smäller det...

Ja, närmare bestämt i morron! Då ska man vara vuxen, gå till ett jobb och ta beslut..okey, kommer väl kasnke inte behöva ta några direkt stora beslut, men ni kanske förstår vad jag menar ;) Är faktiskt ovanligt lugn än så länge. Men i morron när man vaknar lär det väl vara lite mer nervöst, tur att Ida är här så hon kan lugna ner mig ;) Som det ser ut nu så kommer jag ju åka ner till Stockholm på tisdag..hur vuxet känns inte det, åka dit över dagen på möte.. Vill vara tillbaka i den trygga miljön på universitetet med alla klasskompisar...haha!! :D Nää, kommer nog gå bra, bara man kommer in i det.

Aja, nu duschen så man inte skrämmer nån i morron med sitt smutsiga hår..haha..
Återkommer i veckan med hur det går, om jag inte är alltför trött ;D

***

Slåss?!

Framme i Luleå!
Ida och jag ligger nerbäddade i varsin säng. Ida var så snäll och gav mig den stora sängen denna vecka :D Hon sover i tältsängen som är 80 cm bred..hahahaha...Tror ni att vi kommer slåss för att inte behöva sova i den efter några veckor ;)

Bara en snabb uppdatering så ni vet att vi kommit fram.
Nu ska jag och sambon sova ;) hihi

***

Sista natten

Ligger i nerbäddad i soffan och myser. Har just sett The Notebook. Såklart sett den innan, men blev så sugen på att se den igen så laddade hem den :) Den är så sorglig men vacker, måste väl erkänna att jag grät en skvätt oxå. Går som inte att låta bli till den filmen...haha, fast iofs gråter jag ju nästan jämt till film, är inte så tuff som jag verkar..haha ;)

I morron bär det av till Luleå, känns helt sjukt. Kommer bli tråkigt att inte se alla kompisar här varje dag..det är tur att jag har Ida iaf. Och sen ska ju jag och HD åka skidor på påsken förmodligen, och nån fler helg ska vi väl hinna med! Bree får jag inte se förrän juni, men jag hoppas att hon håller mig väl uppdaterad ändå ;)

Måste packa klar i morron och städa lite, men borde inte ta alltför lång tid. Blev klar med hemtentan igår och var och lämnade in den idag så jag behöver inte gå till skolan i morron utan kan bara fokusera på städningen och så. Vi åker väl iväg på dan nångång, i hyfsad tid är det väl tänkt!

Aja, nu ska jag se vad jag hittar för roligt att ladda hem, sen sova. Sista natten här i Blondies lägenhet :)

***

Slut i kropp och själ

Dog i soffan.
Fått lite gjort idag iaf, är nästan klar med hela 1 a + b på hemtentan..är väl lite finslip och sånt som är kvar. Kan inte säga att det är bra..men skrivit nåt iaf.
Efter det diskade jag bort mitt monsterberg, duschade, vek in tvätt, torr skura golven lite, gjorde klart mat tills i morron. Så nu ser det lite bättre ut här hemma iaf. Men har inte ens börjat att förbereda för Luleå på fredag..känner mig lite stressad, plus att hemtentan ska ju vara klar oxå tills på fredag..hoh..nåväl, det löser väl sig!

I morron blir det hem till Julla en sväng för mys innan alla ska iväg för praktiken..Är typ fullbokad hela vecka, fullt ös. Man lär ju vara död när man är i Luleå på fredagkväll. Men att träffa kompisar är ju helt klart värt det..lite annat är det ju med skolan ;) VIll bara komma iväg på praktiken..fast ändå inte, NERVÖS, som jag sagt innan!

Aja, nu ska jag glo tv eller nåt...

***

Gaaahhh!

Ah, blir galen på denna hemtenta. Nada motivation och ordbajsning på hög nivå! Har tappat röda tråden för längesen och sitter nu bara och skriver in småsaker som jag kommer på och tror att jag hört nånstans under kursens gång. För mycket litteratur att leta igenom så jag känner inte att jag har nåt underlag för mina argument..Men va fan, annars är det ju bra ;P haha

Skjut mig!

Flytt närmar sig, ångest om framtiden!

Usch vad tiden går snabbt, eller ja, jag uppskattar det samtidigt.

Om precis en vecka blir det flytt till Luleå, iaf för de närmsta 5 månaderna. Jag är tillbaka i Umeå till hösten. Men känns ändå lite trist och vemodigt, är ju inte säkert att alla kommer tillbaka till hösten heller, folk kan ju bli erbjuden jobb o.s.v. Så just nu känns det som att man säger hej då till alla, förevigt. Men så behöver det ju absolut inte vara, ska tänka mer positivt :D

Ska iaf bli riktigt kul att komma upp till Luleå, bo med Ida. Vara nära Katta, Anna och Henka mfl. Även närmare hem :) Kanske man kan hälsa på lite oftare! Och praktiken ska bli sjukt intressant, men fan vad nervös jag börjar blir, varför har man inte pluggat bättre? haha. Pratade med min handledare igår och hon verkar riktigt peppad. Ser ut som att jag ska få fara på arbetsresa redan första vecka, bara över dagen, men hallå!? Kommer ju givetvis inte åka själv, men ja, ni förstår kanske vad jag menar, pirrigt! Så vi får se om det blir av!
Sen har jag ju lovat att börja träna nu när jag kommer upp till Luleå oxå. Ska dels köpa månadskort på simhallen, sjukt bra träning. Sen ska jag nog försöka utnyttja gymmet på Vattenfall och promenader ska det bli, eller hur Ida!! :)

Vart i skolan en sväng i morse. Fått information om valen som vi ska göra inför hösten. Inte blev jag mer klok av det, bara mer förvirrad. För mycket valmöjligheter. Ska jag läsa metod, strategiskt personalarbete, c-uppsats eller metod, c-uppsats, arbetsrätt 2??? Sen kan man ju bygga på till hösten därefter och ta en examen i arbetsrätt eller ledarskap och organisation. Dessa val, beslutsångest på hög nivå hemma hos fröken K!

Aja, ska sluta flumma runt här på nätet nu och kanske börja kolla på hemtentan innan HD kommer...

***

All Star och matkoma

Sitter hos Katta i Luleå, vart här sen i torsdagskväll..Mycket mysigt. Men åker hem till Umeå om nån timme. Jag och Ida har vart här och gjort stan osäker, en liten försmak av vad som kan väntas när vi om tre veckor flyttar hit ;)
Dock blev det ingen gemensamt fest igår som det först var tänkt, Ida och hennes kusiner hamnade på Porsön, Kåren och sen Olivers. Jag och Katta stanna här hemma hos henne och kolla hockey och sen trotsade vi kylan i 40!! minuter för att komma in på All Star som hade premiär. Men det var ändå trevligt att komma ut lite och träffa folk. Surra med lite folk i kön och sen massa folk inne som man kände :) Söta Sanna var oxå ute :D All Star kan nog bli ett riktigt bra ställe och Luleå behövde verkligen en ny sportbar, good good :)

Annars så har vi inte gjort så mycket, myst på, shoppat lite. Gjort två super köp! Ett längre linne från Carlings med en döskalle på typ, hade på den igår när vi var ut och trivdes som fan i den, ny favvo! :) Sen min efterlängtade adidas tröja, rosa, me love!! :) Fredag såg vi film, godis och matkoma. Fick även min nya mobil, den verkar bra, än så länge iaf :)
Var även och skrev på kontraktet på lägenhet igår som jag och Ida ska bo i. Visade sig att tjejen som äger lägenheten gått i samma klass som syster, riktigt flummigt, världen är liten :D

Helgen har vart riktigt bra med andra ord, men samtidigt lite skum. Förstår mig inte på vissa personer. Ibland måste man ju bara förklara sig!

Nu mat, sen Umeå...

***

RSS 2.0