Paranormal Activity

Ego, jag?! Kanske lite ;) Men denna fina sak har jag faktiskt inte köpt själv utan fick den av HD och Mr HD efter dom vart i Stockholm :D Passar väldigt fint på mitt nattduksbord eftersom det stått tomt!

 

Umgicks med lillebror igår och vi skulle se film. Jag hade sett fram emot att se Paranormal Activity hur länge som helst. Peppad som fan och beredd på att bli livrädd!! Så vi såg den! Men FAN vilken besvikelse det var, blev inte rädd överhuvudtaget, plusen steg inte ens. Fatta trist! Man ska nog se den på bio eller hemma med värsta bioljudet, då tror jag man kan bli lite rädd..men nu, nää..

http://www.youtube.com/watch?v=F_UxLEqd074
Där är trailern, verkade ju så bra!
Aja, har ni några tips på bra skräckfilmer, give it!!

***


Hur kunde jag glömma?

Glömde ju att avsluta med jag håller tummarna för min vän J.
Fick ett mess av henne i morse att det är dags och jag är så glad!
Ska blir spännande att följa, jag har med mig mobilen vart jag än går
så jag inte missar nåt ;)

Lycka till vännen! <3


Klassfoto



Jag och Camillas gullunge Jasmine

Ligger i soffan nerbäddad under täcket, sweet. Så kallt i lägenheten, hm, undra hur kallt det är ute?! Iaf kommit lite mer snö i natt, mysigt, det blir så mycket ljusare!

I veckan avslutade vi våran sista gemensamma kurs, känns så sjukt overkligt och lite sorgligt måste jag säga! Nu har vi dragit igång med c-uppsatsen och de som ska skriva d-uppsats har börjat läsa Strategiskt Personalarbete, vilket innebär att flera har lämnat Umeå och vi som är kvar har ju inget gemensamt i skolan. I avslutade iaf med ett klassfoto :D Riktigt kul. Camilla hade med sig Jasmine, hon är ju så söt, endast fem veckor gammal. Första gången jag träffade henne så passade på att föreviga med ett foto :)
Måste säga att jag kommer sakna klassen ändå, konstigt att inte se alla flera gånger i veckan som man gjort de senaste dryga tre åren!! Fatta!

Aja, nu ska jag fortsätta titta hockey och heja på våra Ötå killar :D Ville bara dela med mig av fotot ;)

***

Vem ska mysa med mig?

Söndag, känns som att det är söndag hela tiden. Och om jag ska vara helt ärlig så är jag inte så förtjust i söndagar..hmm! Det är den enda dagen det är RIKTIGT trist att vara själv måste jag säga. Man vill ju bara ha nån att kramas med i soffan till en bra film.

Helgen har iaf inte bestått av fest trots att det varit Halloween, våga gå mot strömmen ;) Istället har jag vart hundvakt åt HD som vart i Stockholm på kärleksweekend ;D Lillebror har även vart här hela helgen, så det har vart trevligt. Fredag var jag hos J, åt pizza och massa annat onyttigt, titta på idol och snacka skit! Även E kom efter hon slutat jobba. Hade en riktigt trevlig kväll med andra ord. Igår såg jag och lillebror skräckis, The Shutter, orginalet. Den var bra, men eftersom jag såg den amerikanska först måste jag säga att jag gillade nog den mer.

Även hittat vinterjacka nu. Gillade  ju verkligen Fjällrävenjackan som jag köpte, men var tillslut tvungen att inse att den nog skulle bli för kort i ärmarna! Så nu har jag köpt en svart Peakjacka istället, den är oxå fin..och vaarm! Lär ju inte kunna använda den i regn-Umeå..haha..

Aja, nu göra nåt vettigt, som duscha..haha ;)

***

 

 

 

 


RSS 2.0